У Києві троє озброєних чоловіків напали на господарів приватного будинку

 СЕГОДНЯ

У Києві наряд поліції охорони затримав підозрюваного у розбійному нападі.

Сьогодні, о третій годині ночі, віджавши вікно, троє чоловіків увірвалися в приватний будинок на проспекті Лобановського. Господарі будинку спали. Злочинці почали їх бити, погрожувати предметом, схожим на пістолет, і вимагати у господарів гроші і цінні речі. В цей час в будинок зайшов син господарів. Між чоловіком і злочинцями зав'язалася бійка і вони почали тікати з дому.

За одним із злочинців чоловік кинувся навздогін. У злочинця в одній руці був ніж, в іншій – пістолет, з якого він почав стріляти в бік потерпілого.

Незабаром переслідування побачили працівники автозаправної станції, які натиснули кнопку термінового виклику поліції. Тим часом, підозрюваний, в надії сховатися від переслідування, сховався на території АЗС, між вітринами з автошинами та мастильними виробами.

Через кілька хвилин на місце виклику прибув наряд Управління поліції охорони в Києві, правоохоронці негайно затримали підозрюваного.

30-річного затриманого доставили в Голосіївське УП для подальшого з'ясування всіх обставин.

Нагадаємо, в Києві поліція затримала чоловіка, який в поїзді пограбував студента. Чоловік виявився раніше судимим за крадіжки та злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення