У Києві у горе-матері відібрали новонароджену дитину

 СЕГОДНЯ

У Києві на Печерську новонароджену дитину відібрали у матері через загрозу життю і здоров'ю немовляти.

Як повідомили в Печерській РДА, фахівці Служби у справах дітей Печерської райдержадміністрації при проведенні цілодобового районного профілактичного рейду "Діти вулиці" виявили мати з новонародженою дитиною, яка не мала постійного місця проживання.

Оскільки жінка навмисно ховалася з місячною дитиною в напівпідвальних приміщеннях і сміттєзбиральниках від уповноважених фахівців Служби у справах дітей, до пошуку матері були залучені працівники Печерського управління поліції.

Жінка жила в ліфтерній кімнаті одного із житлових будинків на території Печерського району, в приміщенні господарського призначення. Там вона перебувала зі співмешканцем, який користувався приміщенням на час його роботи двірником. Приміщення належить "Державному підприємству "ЕКО" по експлуатації об'єктів житлово-комунального господарства.

За словами працівників Служби у справах дітей, в місці, де проживала мати з новонародженою дитиною і її співмешканцем, абсолютна антисанітарія. Крім того, дитина була одягнена в брудний одяг.

Також під час первинного огляду малюка медичними працівниками були виявлені численні порушення в стані його здоров'я внаслідок неналежного виконання матір'ю батьківських обов'язків.

Оскільки така поведінка матері визнана жорстокою і вкрай небезпечною для новонародженої дитини, згідно зі статтею 170 Сімейного кодексу України, в Печерській РДА вирішили забрати дитину.

Зазначимо, що мати новонародженої дитини раніше вже втрачала батьківські права стосовно двох інших малолітніх дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення