У Києві учасник дуелі на шампурах заколов майбутнього зятя

В Дніпровському районі Києва майбутній тесть вбив обранця своєї дочки шампуром. Про це в понеділок, 4 липня, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції столиці країни.

За інформацією поліції, інцидент стався у дворі будинку на бульварі Верховної Ради. Під час сімейного свята, у якому брали участь батько, мати, їх 25-річна дочка і майбутній зять, чоловіки посперечалися і вирішили з'ясувати відносини в ході поєдинку. В якості зброї вони вибрали шампури, на яких до цього смажили м'ясо. Під час дуелі майбутній тесть завдав кавалеру дочки глибоку колоту рану, після чого той впав і помер.

Як повідомили в поліції, під час розслідування вбивства по гарячих слідах у справі несподівано виявився помилковий слід. До оперативникам, які прибули на місце події, звернувся 26-річний сусід дуелянтів з заявою, що це він убив чоловіка з ревнощів. Під час огляду громадянина, з'явився з повинною, правоохоронці виявили у нього гранату без запалу.

За повідомленням поліцейського управління, їх обох доставили у відділок для з'ясування обставин. Причину смерті киянина має встановити судово-медична експертиза.

21 червня в місті Костянтинівка Донецької області жінка вбила чоловіка на домашніх змаганнях з метання ножа.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення