У Києві в Гідропарку сталася бійка з різаниною

На території Гідропарку у Дніпровському районі Києва стався серйозний конфлікт між відпочиваючими – вчора о 19:30 один з учасників отримав ножове поранення в живіт.

Правоохоронці попередньо встановили, що 23-річний хлопець, який проходить військову службу в столиці, в вихідний день разом з товаришем відпочивав в розважальному закладі.

"Коли вони вийшли на вулицю, зустріли іншу компанію з трьох осіб. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого один з опонентів ударив військовослужбовця ножем в живіт, після чого втік", – повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмин.

Експерти вилучили на місці події складаний ніж, який направили на експертизу. 42-річного зловмисника невдовзі затримали біля Венеціанського мосту – чоловік раніше був судимий за майнові злочини. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Поліцейські з'ясовують всі обставини того, що сталося. Відкрито кримінальне провадження за ст. 121 КК "Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень" (санкція від 5 до 8 років в'язниці).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення