У Києві в хостелі підрізали чоловіка: у поліції розповіли подробиці

У столиці в кімнаті хостелу в результаті словесного конфлікту чоловік кухонним ножем заподіяв важке поранення знайомому. Потерпілого доставили до медичного закладу, повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у хостелі на вулиці Дмитрівській між чоловіками виник конфлікт та є поранений. На місце прибув екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група районного управління поліції. Правоохоронці затримали порушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"На місці події ми з’ясували, що між чоловіками виник словесний конфлікт який переріс у бійку. Згодом, один із присутніх схопив кухонного ножа та наніс ним удар у живіт своєму сусіду. Після чого, потерпілого з пораненням живота госпіталізували у лікарню, а порушника доставили до відділку поліції для надання показів. Крім того, з місця скоєння злочину ми вилучили ніж зі слідами крові", - розповів слідчий Шевченківського управління поліції Анатолій Ільніцький.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Слідчі за процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури міста Києва оголосили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення