У Києві в квартиру пенсіонерки вселився незнайомець

 СЕГОДНЯ

Під одним дахом з незнайомцем вже три місяці живе сім'я в столиці. Вночі в їх квартиру увірвався чоловік і зайняв одну з кімнат. Заявив, що приміщення йому подарували. Кілька спроб вигнати непроханого гостя результату не дали. Журналісти розбиралися в ситуації.

Скандал спалахнув через одну з кімнат в столичній квартирі. Три місяці тому в дім прийшов невідомий чоловік на ім'я Руслан. Наляканим господарям повідомив, що буде жити з ними – пенсіонеркою Зінаїдою Василівною, її хворим чоловіком, дочкою-інвалідом і 11-річним онуком.

Право власності на третину квартири матері незнайомого чоловіка, який тепер живе в квартирі, нібито подарувала сестра Зінаїди Василівни Ольга. Житло їм дісталося за заповітом і спочатку жінка говорила, що не вступатиме в право власності. Однак пізніше сестра Зінаїди Василівни передумала, пішла в суд й отримала право власності. Відразу після цього запропонувала пенсіонерці викупити кімнату за 10 тисяч доларів.

Після відмови викупити кімнату і з'явився Руслан.

"Родичі іноді стають заклятими ворогами. Вселяється спеціальна людина. Вона максимально тисне на мешканців квартири, робить їх життя нестерпним", – розповів адвокат Роман Гора.

Він додав, що після такого господарі готові платити будь-які гроші.

Копи кажуть, що виселити людину без рішення суду не можуть. Тому після виклику виїжджають. Зате Зінаїда Василівна переконана, що заповіт незаконний, тому документ оскаржується в суді.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення