У Києві в одній з водойм знайшли моторошну знахідку (фото)

У неділю, 12 липня, в протоці Борщагівка у Києві знайшли тіло жінки. На місці інциденту працювали водолази ДСНС, які дістали тіло утопленниці. Про це йдеться в повідомленні Головного управління ДСНС України у м. Києві.

Рятувальники ДСНС об 01:16 отримали повідомлення від правоохоронців про те, що в протоці Борщагівка, неподалік від Великої Кільцевої дороги, знайдено тіло людини.

"На місце події було направлено водолазне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Тіло жінки 1966 року народження знаходилося на поверхні води на відстані 10 м від берега. За допомогою водолазно-рятувального спорядження, рятувальники дістали тіло до берегу та передали слідчо-оперативній групі для встановлення усіх обставин трагічного випадку", - йдеться в повідомленні.

Також в ДСНС Києва додали, що з початку 2020 року на водних об'єктах м. Києва врятовано 6 осіб і загинуло 26 осіб і закликали киян і гостей столиці дотримуватися правил безпечного відпочинку на природі та біля водоймищ.

"Не варто втрачати пильність та нехтувати власною безпекою, адже наслідки можуть бути трагічними", - наголосили рятувальники.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення