У Києві в під’їзді багатоповерхівки люди знайшли сусіда з простреленою головою (відео)

У Києві спецпризначенці затримали чоловіка, який мало не вбив сусіда. Раніше "Надзвичайні новини" повідомляли, що у Дніпровському районі столиці на вулиці Краківській між мешканцями житлового будинку виник словесний конфлікт. Спочатку чоловік вдарив ногою собаку сусіда, після чого ще й вистрілив у нього.

Чоловіка з вогнепальним пораненням голови в під’їзді будинку виявили сусіди. Вони викликали швидку допомогу. Медики у свою чергу заявили про злочин до поліції, повідомляють у Відділі комунікації поліції Києва.

За словами начальника Дніпровського управління поліції Михайла Ніконова, правоохоронці встановили, що потерпілий отримав тяжку травму голови внаслідок конфлікту з сусідом.

"Спочатку між чоловіками сталась словесна сварка у дворі будинку. Через деякий час чоловік прийшов до квартири сусіда й вистрілив йому в голову зі зброї. Після цього нападник втік до своєї оселі і зачинився всередині", - розповів Ніконов.

Поліцейські встановили особу та місце проживання підозрюваного. За силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення № 1 правоохоронці потрапили до квартири зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився уродженець Києва, 1975 року народження.

"Під час невідкладного обшуку в оселі фігуранта ми виявили та вилучили ймовірне знаряддя злочину — пістолет. Окрім цього, слідчо-оперативна група вилучила зіп-пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожу на наркотичну. Усі речові докази направлені на відповідні експертні дослідження. Наразі потерпілий перебуває під наглядом лікарів", - повідомили в поліції.

За цим фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — замах на умисне вбивство. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Крім цього вирішується питання щодо відкриття кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 263 — незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України — незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.у києві спецпризначенці затримали чоловіка, який мало не вбив сусіда

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення