У Києві виявили неочікувану знахідку

 Zik.ua

У Києві правоохоронці виявили арсенал боєприпасів. Вони знаходилися у підсобному приміщенні столичного паркінгу. Небезпечні предмети направили на експертизу. Розпочато кримінальне провадження.

Боєприпаси вилучили в рамках проведення санкціонованого обшуку за погодженням із СБУ та прокуратурою, оскільки до правоохоронців надійшла оперативна інформація про те, що за вказаною адресою може зберігатися зброя. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Під час проведення перевірки правоохоронці виявили гранату «РГД-5» без запалу, світло-шумову ракету, одну підствольну гранату для автомата Калашникова та дві димові шашки.

Окрім цього, поліцейські вилучили 233 патрони калібру 7,62 мм, 16 димових зарядів, чотири банки із порохом, магазин для пістолета та деталі до автомата Калашникова.

Всі вилучені предмети направлені на відповідні експертизи.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Власника, походження та мету зберігання боєприпасів з’ясує слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення