У Києві військовий прострелив ноги учаснику бойових дій за зауваження

У столиці ввечері 16 жовтня сталася бійка зі стріляниною за участю спецзв'язківців і колишнього бійця АТО. Про це повідомляється в пабліку "Київ Оперативний".

"Компанія з трьох п'яних військовослужбовців поверталася додому з вечірки. Жінок вони відправили на таксі, а самі пішли до супермаркету АТБ. Взяли пляшку, запивку, закусон і, щоб далеко не відходити, почали розпивати прямо біля магазину. На превеликий жаль, таке в цьому місці роблять чимало, тому на них і не дуже звернули увагу, хоча один з них і був у військовій формі", – йдеться в повідомленні.

Пізніше один з них, який був одягнений у військову форму, вирішив справити нужду біля дитячого майданчика в найближчому дворі, де йому зробив зауваження чоловік, який проходить повз, і як виявилося, раніше брав участь у військових діях на Донбасі. Між ними спалахнула словесна перепалка, чоловік у формі дістав ПМ і відкрив стрілянину по колишньому АТОшнику, який отримав поранення гумовими кулями в обидві ноги. Вже будучи пораненим чоловік побив зв'язківця у формі, а його колезі зламав ногу.

На місце прибула поліція і затримала двох зв'язківців. Один з них вирушив до лікарні, а другий – у райвідділ для зустрічі зі співробітниками військової прокуратури.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення