У Києві викрали жінку, яка вийшла з дому викинути сміття: що відомо

У столиці чоловік викрав жінку, аби повернути борг. Зловмисника затримав військовослужбовець — випадковий свідок події. Він викликав на місце патрульних, розповівши, що затримав чоловіка, який проти волі намагався посадити жінку в автомобіль Hyundai.

"Інспектори з'ясували, що потерпіла вийшла з дому, аби викинути сміття. До неї підбіг знайомий, який раніше працював з її чоловіком, силою заштовхав у своє авто, зв'язав руки та рот скотчем й повіз. Проїжджаючи Набережне шосе, нападник зупинив автомобіль й вийшов. Поки зловмисника не було, жінка зуміла вибігти на вулицю. В цей момент нападник повернувся, наздогнав її та знову намагався силоміць затягнути до своєї автівки. Цю картину побачив військовий, який проїздив повз, затримав нападника та викликав поліцейських", - розповіли у патрульній поліції Києва.

Під час поверхневого огляду автівки охоронці порядку виявили пістолет з набоями. Інспектори затримали 55-річного правопорушника. Останній пояснив свій вчинок тим, що хотів таким чином повернути гроші, які заборгував йому чоловік викраденої жінки.

Громадянину загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини з корисливих мотивів) ККУ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення