У Києві викрили групу аферистів, які за підробленими документами продавали столичну нерухомість

Столична прокуратура викрила групу аферистів, які намагалися за підробленими документами збути три об'єкти нерухомості в центрі Києва. Про це йдеться в повідомленні прокуратури міста Києва в соціальній мережі Facebook.

Встановлено, що зловмисники, використовуючи підроблені документи, зареєстрували на себе право власності на об'єкти нежитлового фонду в центральній частині міста Києва, а саме за адресою: алея Героїв Небесної Сотні, проспект Голосіївський та вул. В. Васильківська у Києві загальною площею близько 700 кв. м.

"Учасники злочинної групи були затримані на "гарячому" в приміщенні нотаріуса в Дарницькому районі Києва при спробі продати громадянину зазначені об'єкти нерухомості за 300 тис. доларів", - йдеться в повідомленні.

Зараз затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15 год 4 ст. 190 КК України та обрано запобіжні заходи. "Стосовно трьох осіб, які виступали продавцями зазначеного майна, обрані запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, а відносно організатора зазначеного злочину - у вигляді утримання під вартою з визначенням розміру застави", - уточнили в прокуратурі.

Зараз вирішується питання про внесення апеляційних скарг на ухвали слідчого судді про обрання запобіжного заходу у зв'язку з їх м'якістю. Досудове слідство у кримінальному провадженні триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення