У Києві викрили торговців зброєю (фото)

Співробітники СБУ затримали в Києві організатора злочинного угруповання, яке займалося контрабандою та збутом зброї на території України. Про це повідомляється на сайті СБУ.

За інформацією оперативників, з початку року учасники угрупування отримали більше ста іноземних відправлень з нелегальним товаром.

"За даними попереднього слідства, комплектуючі до вогнепальної зброї зловмисники замовляли на спеціалізованих сайтах в одній з країн Північної Америки. В Україну комплектуючі до зброї потрапляли через міжнародні сервіси експрес-доставки під виглядом спортивних товарів і спорядження", - сказано в повідомленні.

В СБУ зазначили, що затриманий самостійно збирав і налаштовував зброю. Після комплектації "товар" продавали через інтернет-аукціони по всій території країни.

Серед зброї, яку зловмисники ввезли за цією схемою, зокрема, пістолети Glock, Ruger і рушниці Hatsan.

Затримали чоловіка під час отримання чергової міжнародної посилки з комплектуючими до бойового пістолета.

Кримінальне провадження відкрито за статтею про контрабанду (ч.2 ст.201 КК України). Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин справи і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до контрабанди зброї.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення