У Києві винесено перший судовий вирок за домашнє насилля

 СЕГОДНЯ

У Києві суд засудив до ув’язнення чоловіка, який систематично вчиняв насильство в сім’ї. Це перший подібний вирок у столиці. Про це повідомляє з посиланням на повідомлення прокуратури Києва.

Прокуратура підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 33-річного місцевого мешканця, який систематично скоював психологічне та фізичне насильство у сім’ї (ст.126-1 КК України).

Слідством було встановлено, що “зловмисник умисно, систематично словесно ображав нецензурними висловлюваннями свою дружину, залякував, принижував та погрожував їй фізичною розправою. Ці всі події відбувалися в однокімнатній квартирі в присутності малолітніх дітей”.

“До цього, з січня по жовтень 2019 року, чоловік 9 раз притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 КУпАП), проте складені адмінпротоколи не вплинули на підозрюваного і не змінили його поведінку стосовно дружини”, — йдеться у повідомленні.

За результатами судового розгляду Оболонським районним судом м. Києва зловмисника засуджено до 3 місяців арешту та взято під варту у залі суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення