У Києві виникла сутичка за участю правоохоронців, двох осіб госпіталізовано

 Канал 112

У Києві виникла сутичка за участю правоохоронців, двох осіб госпіталізовано. Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Згідно з повідомленням, до поліції звернулася потерпіла у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом грабежу. За словами жінки, під її дверима перебували двоє невідомих, які погрожували їй фізичною розправою.

На місце події було відряджено працівників карного розшуку. У під’їзді будинку правоохоронці побачили двох чоловіків, проте пояснити причини перебування у під’їзді та свої дії чоловіки відмовилися.

"Натомість один із них накинувся із кулаками на правоохоронця. Він двічі вдарив оперативника в обличчя. У відповідь поліцейський зробив попереджувальний постріл угору. Однак це не зупинило нападника, і під час боротьби він дістав поранення із травматичної зброї", - зазначається у повідомленні.

При цьому сказано, що обох зловмисників затримали. І пораненого нападника, і травмованого поліцейського госпіталізували.

Наразі правоохоронці внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345 ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу") Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення