У Києві вітчим пошматував ножем гостей падчерки на її ж іменинах: один молодик помер

У столиці чоловік під час святкування іменин падчерки зарізав одного гостя, а іншого серйозно поранив. За умисне вбивство та замах на умисне вбивство чоловік сяде за ґрати на 14 років. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що влітку 2020 року на проспекті Маяковського у Деснянському районі столиці під час святкування іменин падчерки у 43-річного уродженця м. Львова виникли неприязні стосунки з двома молодиками, які прийшли привітати дівчину. Під час спілкування словесний конфлікт переріс у бійку, у ході якої обвинувачений наніс удар ножом в живіт одному із чоловіків та близько чотирьох ударів іншому", - розповіли у прокуратурі.

Завдяки свідкам, які викликали швидку допомогу, життя одного потерпілого вдалося врятувати. Інший від отриманих травм помер.

Зловмисника було затримано та повідомлено про підозру. Під час судового розгляду обвинувачений свою вину не визнав. Проте у суді повністю доведено вину чоловіка у вчиненні інкримінованих злочинів, та вироком Деснянського районного суду м. Києва його засуджено до покарання у вигляді 14 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115, ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України).

Обвинувачений перебуває під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення