У Києві внаслідок конфлікту двох водіїв сталася стріля

 УНН

У столиці встановлюють обставини конфлікту між двома водіями, внаслідок якого одного чоловіка із вогнепальними пораненнями грудної клітини, передпліччя та руки госпіталізовали у лікарню.

Так, 27 серпня, о 10:30, до Солом’янського управління поліції звернувся 45-річний місцевий житель із заявою про те, що на проспекті Повітрофлотському в нього стріляв невідомий. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та опитала потерпілого.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік виїжджав із двору будинку, але проїзду завадив автомобіль Mitsubishi Lancer чорного кольору. Автовласник вийшов та зробив водію зауваження, але той у відповідь із пістолета вистрелив йому у грудну клітину та в руку, сів в авто та поїхав у невідомому напрямку.

Потерпілого доставили у лікарню, а правоохоронці розпочали пошуки правопорушника. У місті ввели план "Перехоплення" та почали вивчати записи з камер відеоспостереження. Згодом поліцейські встановили особу іншого учасника інциденту, якого запросили до управління для надання пояснень.

Чоловік підтвердив, що застосував пневматичний пістолет "Флобер" під час конфлікту із незнайомцем з приводу першочерговості проїзду. За його словами, невідомий підбіг до нього та почав бити по спині та голові, тому він зробив кілька пострілів.

Подія належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Солом’янського управління поліції. Після отримання довідки від лікарів щодо остаточного діагнозу потерпілого буде надана правова кваліфікація події та відкрито кримінальне провадження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення