У Києві вогонь знищив старий 2-поверховий будинок, загинули чоловік та жінка

У столиці під час пожежі у двоповерховому житловому будинку загинуло двоє людей. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у м. Києві.

"04 травня о 02:29 до оперативно-координаційного управління надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку за адресою вул. Китаївська, 32/ , що у Голосіївському районі міста. По прибуттю до місця події вогнеборцями було встановлено, що вогнем охоплений дах двоповерхового житлового будинку, а також квартири на 1-му і 2-му поверхах", - йдеться у повідомленні.

Через те, що стара будівля мала дерев’яні покриття, перекриття та перегородки між кімнатами, вогонь розповсюджувався дуже швидко.

Складність гасіння пожежі також полягала у відсутності водопостачання на території.

Єдиний пожежний гідрант, розташований поруч, не видавав потрібного тиску, рятувальники були змушені прокладати рукавну лінію ще й в інший бік до водойми на кілометрову відстань. Також для підвозу води було залучено додаткову техніку.

Під час ліквідації пожежі в одній з кімнат на другому поверсі, де попередньо і виникла пожежа, рятувальники виявили тіла чоловіка та жінки без ознак життя.

Пожежу на площі 150 м.кв було локалізовано о 04:53 та ліквідовано о 06:24.

До ліквідації було залучено 9 одиниць техніки а також 40 чоловік особового складу.

Причини та обставини пожежі будуть встановлювати правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення