У Києві затримали небезпечних грабіжниць (фото)

У Києві затримали нахабних грабіжниць, які застосовували психотропну речовину, щоб обікрасти чоловіка.

Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що ввечері до 41-річного чоловіка на вулиці Сиваській підійшли двоє жінок та запропонували випити, на що він погодився. Під час спільного відпочинку зловмисниці підсипали у напій нового знайомого лікарський препарат, після чого чоловік втратив свідомість.

Скориставшись ситуацією, правопорушниці відібрали у своєї жертви гроші, банківські картки, ювелірну прикрасу та мобільні телефони. Дії жінок помітили працівники оперативно-пошукового відділу столичної поліції, які перебували на відпрацюванні району, та зупинили їх для перевірки. Під час поверхневого огляду в них виявили речі, які їм не належали та медичний препарат.

Потерпілого з сильним отруєнням госпіталізували у лікарню, а зловмисниць затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 48-річна жінка, яка раніше судима за крадіжки і шахрайство та 25-річна дівчина, яка притягувалася до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Затриманим повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Також працівники поліції перевіряють причетність зловмисниць до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

Триває досудове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення