У Києві впритул розстріляли чоловіка: з’явилися подробиці про убивць (фото, відео)

У Дніпровському районі столиці на вулиці Новаторів сьогодні вранці застрелили чоловіка. Зовсім нещодавно майже на цьому самому місці сталося ще одне моторошне вбивство - знайшли труп з 18 ножовими пораненнями.

Про те, що невідомі побили та вистрелили у перехожого, поліцію сповістив очевидець близько 11.30.

"На місці поліцейські виявили тіло чоловіка з травмами голови та тулубу, ймовірно, вогнепальними. Попередньо встановлено, що на потерпілого скоїли напад невідомі, які побили та вистрелили в його бік, після чого втекли", - повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

Як уточнює з місця подій Telegram-канал Новини.LIVE, вбито чоловіка грузинської зовнішності. За словами свідків, після пострілу він був ще живий. Проте лікарі швидкої, яка довго їхала, констатували лише смерть.

"Поліція надіслала орієнтування усім патрульним, що розшукуються чотири особи, одягнуті у все чорне, низького зросту", - йдеться у повідомленні.

У місцевих групах у Facebook місцеві мешканці діляться подробицями. Розповідають, що вбивство сталося неподалік будинку по вулиці Новаторів, 22-В, а бригада швидкої їхала на виклик 27 хвилин.

На місці працює слідчо-оперативна група та кінолог. Правоохоронці опитують свідків. Станом на зараз тіло й досі лежить на асфальті, закрите пакетом.

Нагадаємо, що у травні на вулиці Новаторів біля приватного сектора вбили 27-річного киянина. На тілі молодика медексперти нарахували 18 ножових поранень. Він був не лише порізаний, а й сильно побитий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення