У Києві вранці побили та пограбували чоловіка (фото)

У Шевченківському районі столиці вранці побили охоронця автостоянки. Нападника затримали. Про це повідомляє поліція міста.

Зазначається, що на вулиці Дегтярівській до 52-річного постраждалого підійшов невідомий та побив його палицею, після чого відібрав особисті речі та телефон.

Правоохоронці швидко втсновили особу нападника та затримали його. Підозрюваним виявився уродженець міста Херсон, 1991 року народження, раніше не судимий.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Слідчі за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва оголосили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років.

Нагадаємо, що у Києві затримали чоловіка, який скоїв розбійний напад на обмінник. Відомо, що чоловік зайшов в пункт обміну валют на вулиці Наталії Ужвій, що в Подільському районі, і пригрозив підірвати приміщення, якщо працівниця каси не віддасть гроші.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення