У Києві з 10 поверху викинувся чоловік (відео)

На столичній Троєщині поліцейські врятували чоловіка, який вистрибнув із вікна десятого поверху. Місцевий мешканець намагався вкоротити собі віку, втім, зачепився за антенні дроти та застряг на висоті 9-го поверху. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Інцидент трапився в Деснянському районі. До поліції Києва надійшов виклик від місцевої мешканки про те, що невідомий чоловік висить на дротах на висоті дев’ятого поверху будинку на бульварі Леоніда Бикова. За вказаною адресою негайно прибули рятувальники, медики та мобільна група з протидії домашньому насильству територіального підрозділу. Інспектори піднялись на дев’ятий поверх, потрапили на балкон квартири та затягнули чоловіка до помешкання", - розповіли у поліції.

Виявилось, що потерпілий стрибнув із вікна власної квартири на десятому поверсі, але зачепився за антенні дроти. Крім цього, падаючи, він розбив вікно сусідського балкону та склом порізав ноги. Поліцейські передали 40-річного місцевого мешканця лікарям.

Увага! Це відео може містити елементи самогубства або шкоди собі. НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям з вразливою психікою!!!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення