У Києві з 1 грудня підвищуються ціни на хліб

 Лівий берег

Компанія "Київхліб" з 1 грудня підвищує ціни на основні сорти хліба. Про це повідомляє офіційний сайт підприємства.

"На жаль, з часу останнього подорожчання хліба 18 лютого 2015 року, відбулося загострення економічної ситуації в країні, спостерігалися стрімкі інфляційні процеси, зростала вартість всіх складових продукції. В результаті ПАТ "Київхліб" опинилося у критичній ситуації, коли витрати на виробництво вже не можна перекрити за рахунок внутрішніх резервів", - йдеться в повідомленні.

Так, хліб український столичний подовий вагою 0,95 кг подорожчає з 6,9 гривні до 7,92 гривні, хліб пшеничний традиційний подовий 1 сорту вагою 0,65 кг подорожчає з 5,64 гривні до 6,24 гривні, нарізний батон київський подорожчає з 5,34 гривні до 5,64 гривні.

Разом з тим, що ціни на три види хлібобулочних виробів (український домашній 0,95 кг, пшеничний київський Іс., 0,65 кг і батони звичайні в/с, 0,5 кг) залишаються без змін.

Хлібобулочні вироби "Київхліба" распростаняются по торгових точках Києва, Броварів, Макаров, Сквира, Білої Церкви та Фастова.Нагадаємо, в березні "Київхліб" намагався підвищити ціни на свою продукцію на 25-30%. Але влада Києва зобов'язали підприємство скасувати подорожчання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення