У Києві за спробу підкупу поліцейських затримано двох людей

 Канал 112

У столиці правоохоронці затримали двох молодиків, які трапилися через оперуповноваженого за "винагороду" вирішити питання про закриття кримінального провадження, фігурантом якого є один із затриманих. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Києва.

Вказане кримінальне провадження було відкрито за фактом незаконного виготовлення і зберігання наркотиків, для "вирішення" питання зловмисник пропонував через іншого поліцейського хабар у 300 доларів.

Пропозицію було відхилено, зловмисників викрили після передачі коштів. Вони затримані в порядку ст. 208 КПК, їм мають намір обрати запобіжний захід.

"Дії чоловіків кваліфіковано за ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України як підбурювання до надання посадовій особі, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди за вчинення посадовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй службового становища. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років з конфіскацією майна", - сказано в повідомленні прокуратури.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення