У Києві заборонили продаж шаурми і кави

У Києві на час карантину заборонили продавати шаурму і кавові напої. Рішення про закриття відповідних МАФів прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це у вівторок, 24 березня, повідомляє Офіційний портал Києва.

"Київ посилює обмежувальні заходи для запобігання поширенню коронавірусу. Зокрема, йдеться про заборону роботи МАФів з реалізації шаурми, приготування та продажу кавових напоїв і т.д., а також про заборону реалізації в торгових точках алкогольних напоїв на розлив і приготування і продаж кавових напоїв", - йдеться в повідомленні.

Також у столиці вводиться обов'язковий "масковий режим" для людей, що знаходяться в адміністративних, виробничих приміщеннях і в громадському транспорті. Забезпечити впровадження такого режиму повинні Національна поліція і районні адміністрації.

Міська влада також звернулася до Національної академії медичних наук з проханням направити в столичні лікарні інфекціоністів, фахівців епідеміологічного напрямку і фахівців з лабораторної діагностики.

"Їхня допомога необхідна для прийняття своєчасних заходів з надання кваліфікованої медичної допомоги особам, які захворіли на COVID-19", - йдеться в повідомленні.

Рішення Комісії є обов'язковими для виконання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення