У Києві запрацювало телефонне "бюро знахідок"

 СЕГОДНЯ

Тепер кияни можуть знайти втрачені речі за допомогою контакт-центру 1551, який приєднався до онлайн-проекту "Бюро знахідок". Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Щоб відшукати втрачені або повернути знайдені речі, власникам жителі столиці можуть звернутися в "Контактний центр міста Києва 1551". Повідомлення про втрачену або знайдену річ будуть прийматися цілодобово за телефоном гарячої лінії 1551 і будуть оброблені за допомогою онлайн-сервісу "Бюро знахідок", – йдеться в повідомленні.

Повідомлення про знайдених або втрачених речах можна залишити, зателефонувавши за телефонами 15-51 (зі стаціонарного), (044) 205-73-37 (з мобільного).

Нагадаємо, рік тому в столиці запрацювало перше онлайн-бюро знахідок — verni.com.ua. На цьому ресурсі, який є всеукраїнським, кожен може розмістити своє оголошення про знахідку, втраті або крадіжці. За словами Олександра Крутова, творця онлайн-бюро знахідок, його праці не були марними. Завдяки його сайту 30 загублених речей вже повернулися до своїх законних господарів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення