У Києві зарізали чоловіка

Зловмисника впіймали двоє товаришів загиблого. Він тричі вдарив ножем у груди незнайомця під час бійки. Нині чоловік перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Близько 22-ї вечора до чергової частини Оболонського управління поліції надійшло повідомлення: на дитячому майданчику на вулиці Полярній б’ються чоловіки.

На момент прибуття слідчо-оперативної групи лікарі швидкої допомоги констатували смерть одного із учасників конфлікту. Для остаточного встановлення причини смерті тіло 28-річного загиблого направили на судово-медичну експертизу.

На місці події правоохоронці виявили чоловіка, який зізнався, що наніс ножові поранення незнайомцю.

Уродженець Вінниччини пояснив, що, йдучи повз дитячий майданчик, зробив зауваження трьом товаришам, які розпивали спиртні напої та голосно лаялися. Після словесної перепалки між чоловіками розпочалася бійка, яка згодом закінчилася. Але чоловікові здалося, що невідомі поцупили у нього гроші, тому він побіг їх наздоганяти.

Знову розпочалася штовханина, в ході якої чоловік застосував ніж. Одному із незнайомців він порізав руку, іншого – тричі вдарив у груди.

Поліцейські затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення