У Києві застрелився в голову полковник СБУ у власному кабінеті: з’явилось фото передсмертної записки

У Києві в кабінеті знайшли тіло полковника СБУ. ЗМІ показали фото передсмертної записки.

"УП" повідомляє, що чоловіка знайшли з вогнепальним пораненням голови. У СБУ підтвердили інцидент, зазначивши, що обставини смерті співробітника служби розслідуються у рамках кримінального провадження, яким займаються слідчі Нацполіції України.

Видання "Телеграф" пише, що застрелився в голову з табельного пістолета Макарова полковник Служби Дмитро Бакаєв. Він працював заступником начальника управління спецзв'язку. А в кабінеті поряд із тілом було знайдено передсмертну записку у вигляді рапорту, адресовану голові СБУ Василю Малюку. У ній було зазначено, що у своїй смерті Бакаєв просить звинувачувати керівництво за упереджене ставлення та постійне приниження честі та гідності.

"Він багато кого несправедливо познімав, а до підлеглих ставився, як до порожнього місця. Можливо, і у цьому випадку довів Дмитра Бакаєва до самогубства. Цього керівника як мінімум потрібно знімати, розжалувати. А після цього випадку потрібно по всій Службі провести перевірки на подібний деструктив", — розповів співрозмовник виданню, додавши, що на жаль, це не поодинокий випадок.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення