У Києві затримали 19-річного хлопця за підозрою в зґвалтуванні 11-річної школярки

 СЕГОДНЯ

У Києві затримали 19-річного хлопця, який підозрюється у зґвалтуванні 11-річної школярки і вимаганні у неї грошей. Йому повідомлено про підозру. Про це повідомляє пресслужба столичної прокуратури.

"Встановлено, що підозрюваний після знайомства з 11-річною школяркою почав надсилати їй повідомлення сексуального характеру, поступово розбещуючи останню. Крім того, зловмисник вимагав, щоб дівчинка надсилала йому власні фотографії в оголеному вигляді та спонукав її вживати з ним наркотичні та психотропні речовини. В подальшому, застосовуючи психологічне насильство, підозрюваний, скориставшись тим, що малолітня школярка не розуміє значення вчинюваних щодо неї дій та не може чинити опору, примусив останню роздягнутися та зґвалтував її", – йдеться у повідомленні.

Після цього він почав вимагати у дівчинки гроші, погрожуючи у разі відмови викласти в інтернеті фотографії школярки в оголеному вигляді.

Молодому хлопцю повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 152 (Зґвалтування малолітньої), ч. 1,2 ст. 189 (Вимагання, вчинене повторно) КК України. Місцева прокуратура готує клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення