У Києві затримали 20-річну наркобаронесу з особливо небезпечним психотропом

Столичні оперативники викрили 20-річну киянку, яка зберігала з метою збуту особливо небезпечний психотроп. Про це повідомили у поліції Києва.

"Ми встановили, що киянка отримала відправлення у відділенні пошти на вулиці Лисківській, після чого на вулиці Радунській її затримали оперативники. Під час огляду речей слідчі територіального управління поліції виявили пакунок з невідомою речовиною, який був замаскований у відрі зі штукатуркою. У ході досудового розслідування експертиза встановила, що вилучене є небезпечним психотропом – мефедроном, вагою 630 грамів", - розповів начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе.

Орієнтована вартість вилученої забороненої речовини за цінами "чорного" ринку складає 300 тисяч гривень.

Слідчі Деснянського управління поліції за погодженням з окружною прокуратурою повідомили наркодилерці про підозру у скоєнні злочинну, передбаченого частиною третьою статті 307 Кримінального кодексу України: незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у особливо великих розмірах. За вчинення такого кримінального правопорушення законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення