У Києві затримали чоловіка, який у ліфтах грабував школярів

 СЕГОДНЯ

У Києві затримали чоловіка, який грабував школярів – він відбирав у дітей мобільні телефони. Про це у четвер, 28 листопада, повідомляє пресслужба столичного главку Національної поліції.

"Днем до чергової частини Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про пограбування дитини. Заявниця розповіла, що на вулиці біля гімназії перехожі затримали чоловіка, який щойно вирвав з рук 10-річного хлопчика мобільний телефон", – йдеться у повідомленні.

На місце прибули поліцейські і затримали підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за вчинення грабежу, крадіжок і правопорушень, пов'язаних з незаконним обігом наркотичних засобів, 29-річний киянин. Поліція встановила, що він причетний ще до трьох пограбувань школярів.

"Підозрюваний стежив за учнями, які поверталися додому зі школи. Заходив разом з ними у під'їзд багатоповерхівок і у ліфтах грабував дітей. Телефони здавав у ломбарди або продавав у місцях стихійної торгівлі. Крім цього, перевіряємо причетність затриманого до скоєння квартирної крадіжки", – уточнили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні кількох злочинів і йому обирають запобіжний захід.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення