У Києві затримали чоловіка з наркотиками та пістолетом (відео)

У помешканні зловмисника працівники поліції виявили близько 300 грамів амфетаміну, канабіс, метадон та фенілнітропропен. Відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва

У ході реалізації оперативної інформації щодо збуту психотропних речовин слідчі Шевченківського управління поліції спільно з працівниками управління протидії наркозлочинності столичної поліції затримали чоловіка з наркотиками.

«У помешканні правопорушника проведено обшук. Із квартири вилучили метадон, амфетамін, канабіс, фенілнітропропен, а також 13 предметів, схожих на набої, та предмет, схожий на пістолет», - розповіла старший слідчий Шевченківського управління поліції Олена Починок.

При цьому, за попереднім оглядом, зброя має ознаки переробки на бойову. Вилучене направили на експертне дослідження. За цінами «чорного» ринку вартість психотропних речовин становить близько 300 тисяч гривень.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Крім того, після висновків експертизи буде проведена перекваліфікація вказаного провадження та правопорушнику буде обрано міру запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення