У Києві затримали дівчину з фальшивими доларами

Столичні поліцейські затримали киянку за підозрою в збуті підроблених грошей. Молода жінка намагалася розплатитися фальшивими доларами за товар.

"Співробітники карного розшуку Печерського управління поліції, працюючи над попередженням злочинів, отримали оперативну інформацію про зловмисницю, яка може збути підроблені долари США. Згодом правоохоронці дізналися час і місце угоди: киянка домовилася придбати телефон у чоловіка, який розмістив відповідне оголошення в мережі інтернет", - повідомляють в ГУ НП Києва.

За даними поліції, вдень в торгово-розважальному центрі правоохоронці спостерігали за зустріччю 29-річної місцевої жительки з продавцем, і затримали її "на гарячому".

"21-річний чоловік, не підозрюючи афери, демонстрував жінці телефон, і отримав від неї чотири стодоларові купюри. Відразу після передачі грошей в ситуацію втрутилися поліцейські. Валюта мала ознаки підробки, її вилучили і направили на експертне дослідження", -розповів начальник Печерського управління столичної поліції Андрій Дуброва.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення