У Києві затримали двох чоловіків, які обкрадали офіси

 СЕГОДНЯ

Поліція Києва затримала групу крадіїв, які скоювали крадіжки зі столичних офісів. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Нацполіції.

"Перевіряючи оперативну інформацію, співробітники карного розшуку столичного главку встановили, що в Києві діє злочинна група, що спеціалізується на крадіжках з офісних приміщень шляхом підбору ключів і злому замків. Також оперативники дізналися, що чоловіки готуються до скоєння чергової крадіжки з офісу бізнес-центру на вулиці Лариси Руденко", - йдеться в повідомленні.

Під час комплексних заходів працівники міліції затримали двох злодіїв одразу після проникнення в кабінет підприємця. Фігурантами виявилися раніше судимі за скоєння квартирних крадіжок 37-річний житель Одещини та 32-річний житель Київщини.

У чоловіків вилучили викрадене комп'ютерне обладнання та інші речі. Також у правопорушників виявили рукавички, набори ключів та спеціальне обладнання, за допомогою яких вони проникали в приміщення.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення