У Києві затримали групу наркоторговців (фото)

У Києві затримали наркоторговців, які збували кокаїн у нічних клубах столиці. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Київську міську прокуратуру.

"Київською місцевою прокуратурою №6 спільно зі співробітниками ГУ СБУ в Києві та Київській області та поліцією Києва припинено злочинну діяльність групи осіб, які займалися збутом наркотичного засобу кокаїн на території міста Києва та Київської області (ч. 2 ст. 307 КК України)", - йдеться в повідомленні.

Незаконний наркобізнес організував місцевий житель, залучивши до роботи двох знайомих. Зловмисники збували кокаїн в елітних нічних закладах столиці та на закритих вечірках виключно за готівку і постійним клієнтам.

"За приблизними оцінками, дохід від наркобізнесу становив, в середньому, 50 тис. доларів США щомісяця", - сказано в повідомленні.

Під час обшуків було виявлено та вилучено кокаїн, амфетамін, канабіс, а також банківські картки, мобільні телефони та комп'ютери.

"Зараз в порядку ст. 208 КПК України затримано двох учасників групи, причетних до наркоторгівлі. Вирішується питання про повідомленні затриманим про підозру і обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають. Встановлюється місцезнаходження третього учасника злочинного угруповання", - резюмували в прокуратурі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення