У Києві затримали хлопців, які пограбували кав'ярню

Слідчі столичної поліції завершили розслідування щодо двох хлопців, які пограбували кафе. Фігуранти забігли в заклад, розпорошили в обличчя працівника кафе сльозогінний газ, забрали гроші і планшет, і зникли, розповіли в поліції Києва.

Так, в кінці січня в поліціюпо спецлінії 102 звернувся співробітник кафе на вулиці Васильківській і повідомив про те, що в закладі невідомі скоїли пограбування. C допомогою відео з камер спостереження поліцейські встановили обставини правопорушення.

"Один з фігурантів забризкав очі заявника газом, а другий забрав з каси кафе близько 4000 гривень і планшет. Після цього зловмисники залишили місце злочину на легковику. Ми відстежили маршрут руху втікачів і спільно з оперативниками затримали підозрюваних за адресами їх проживання ", – повідомив слідчий Голосіївського управління поліції Сергій Харченко.

Це – раніше не судимі кияни, 1995 і 2001 років народження. Спільникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Зараз матеріали кримінального провадження направлені до Голосіївського районного суду для визначення покарання фігурантам, яким загрожує до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення