У Києві затримали іноземців, що зберігали пістолети з глушниками

У Києві затримали іноземців, які зберігали зброю і боєприпаси. Так, в ході обшуків в машині і місце проживання фігурантів знайшли п'ять пістолетів, понад 30 набоїв до них, два глушники і спецприладдя. Про це повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції.

"Автомобіль з неробочою габаритною фарою помітили патрульні поліцейські в Дніпровському районі столиці і зупинили авто для перевірки. Під час спілкування з правоохоронцями водій і пасажир помітно нервували. А коли патрульні запропонували оглянути авто, водій різко відкрив дверцята і кинувся навтьоки", – йдеться у повідомленні.

Утікача поліцейські наздогнали, а при огляді автомобіля виявили дві сумки з предметами, схожими на зброю. У зловмисників правоохоронці вилучили заборонені речі, схожі на: пістолет з глушником, автомат, спеціальний трекер для відстеження авто, бінокль, рукавички, мобільні телефони.

Розпочато розслідування з правової кваліфікацією ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення