У Києві затримали росіянина-терориста

 Дождь

Прикордонна служба в київському міжнародному аеропорту "Бориспіль» затримала росіянина, який розшукується Міжнародною організацією кримінальної поліції (Інтерпол) за зв'язок з терористичною організацією "Ісламська держава" , повідомляє в четвер, 12 листопада, Прикордонна служба України на своєму сайті

Росіянина затримали під час оформлення рейсу "Стамбул - Київ". Він підозрюється в участі в терористичній організації "Ісламська держава" і перебуває в міжнародному розшуку за скоєння особливо тяжких злочинів.

Затриманого передали співробітникам поліції. Прес-секретар поліції Київській області Микола Жукович підтвердив затримання росіянина. За його словами, подальшою долею затриманого буде займатися Генеральна прокуратура України.

«Цим питанням далі буде займатися Генпрокуратура, прикордонники передали нам його як правоохоронному органу, далі прокуратура вже буде звертатися до суду, яку йому обирати запобіжний захід поки він на території України, а далі, що з ним вирішувати і куди його передавати», - передає агентство слова Жуковича.

У вересні міністр представники Росії заявили, що в лавах "Ісламської держави" воюють близько 1800 російських громадян

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення