У Києві затримали серійного крадія автомобільних номерів

У Києві поліцейські затримали чоловіка, які викрадав автомобільні номерні знаки, а потім вимагав грошову винагороду за їх повернення.

Про це повідомляють на сайті Нацполіції.

Правоохоронці затримали підозрюваного під час профілактичного відпрацювання території в Голосіївському районі. Вночі вони помітили підозрілого чоловіка, який прогулювався по району. У відповідь на прохання офіцерів показати документи він почав тікати. Після цього поліцейські його затримали і доставили в райуправління.

Як з'ясувалося, чоловік вибирав дорогі автомобілі та знімав з них номерні знаки. На місці злочину він залишав записку з посланням, в якому вимагав грошову винагороду (200-300 гривень) за повернення номерів.

"Як пояснив злодій, він керувався тим, що заміна втрачених номерних знаків коштувала би близько 500 гривень, тому більшість власників платили", - наголошено в повідомленні.

Слідчі долучили до матеріалів кримінальної справи банківську картку, на яку жертви переказували гроші.

Відомо, що 37-річний затриманий раніше мав проблеми з законом, його притягували до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків. Слідчі повідомили йому про підозру за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу. Затриманого підозрюють у 54-х злочинах. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Триває слідство.

Нагадаємо, в Запоріжжі затримали банду автовикрадачів, до складу якої входили поліцейські.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення