У Києві збили ворожий літак: як виглядає на ранок будинок, на який впали його уламки (фото, відео)

Сьогодні близько 04:20 у небі над Києвом системи ППО збили ворожий літальний апарат. У Києві зафіксовано два потужних вибухи, далеко від місця вибуху спрацювала сигналізація на автомобілях - у Дарницькому та Дніпровському районах.

Уламки потрапили до 9-поверхового житлового будинку у Дарницькому районі біля будинку за адресою вул. Кошиця 7а. Також постраждав приватний будинок в районі Осокорківських садів.

Це перші кадри місцевих мешканців, які виклали у соцмережі фото та відео.

Будинок загорівся, надзвичайники евакуювали 20 осіб. Відомо, що травмовано 8 осіб та евакуйовано 150 осіб. Від ДСНС залучалося 72 особи та 12 од. техніки.

"Близько 04:20 по вул. Кошиця 7А влучання ВНП у багатоповерховий житловий будинок. Складається з двох секцій: перша секція 10-поверхова - влучання на рівні 1-2 поверху, друга секція 16-поверхова - влучання на рівні 8-9 поверхів. З послідуючим горінням, є загроза руйнування", - зазначили у ДСНС.

Станом на ранок будинок на вул. Кошиця 7а виглядає так:

Також внаслідок падіння фрагментів літака сталось пожежа двоповерхового приватного житлового будинку по вул. Садова 54 о 05:00. Це - дачні ділянки на Осокорках. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

Від ДСНС залучено 15 осіб та 2 од. техніки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення