У Києві зек побив студента та отримав 4 роки ув'язнення

У столиці засудили до чотирьох років ув'язнення чоловіка, який побив хлопця на вулиці, а потім відібрав у нього мобільний телефон, золотий ланцюжок і гроші. Про це повідомляє поліція Києва.

Восени минулого року до столичної поліції звернувся 21-річний студент із заявою про те, що на вулиці Гарматній його пограбував незнайомець.

Поліцейські з’ясували, що до хлопця підійшов невідомий, почав із ним конфліктувати та вимагати віддати цінні речі. Коли молодик відмовив, правопорушник ударив його по обличчю, відібрав ювелірну прикрасу, мобільний телефон, гроші та втік.

У ході відпрацювання території району працівники поліції розшукали нападника та затримали. Ним виявився 41-річний уродженець Сумської області, раніше судимий за крадіжки, хуліганські дії та нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Вироком Солом’янського районного суду у місті Києві за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, зловмисника засудили до чотирьох років та трьох місяців позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення