У Києві згоріло 5 машин

Після того, як в Києві минулого тижня згоріло шість машин, на цьому тижні продовжують горіти автомобілі. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в столиці.

Перший виклик про пожежу надійшов у ДСНС напередодні о 19:08. Так, на узбіччі проїжджої частини дороги на вул. Світлій, 3, в Дарницькому районі столиці, загорівся припаркований "ЗАЗ". О 19:27 пожежа була ліквідована. В результаті спалаху пошкоджений салон, моторний відсік та лакофарбове покриття автомобіля.

Наступний подібний виклик надійшов 17 жовтня о 3:45 про те, що на автомобільній парковці на вул. Булаховського, 5-А, в Святошинському районі столиці, горять автомобілі.

Прибулі на місце НП рятувальники встановили, що пожежа виникла в автомобілі Toyota Prius з подальшим поширенням на автомобілі Toyota Corolla і Opel Insignia. О 4:21 пожежу ліквідували. В результаті пожежі два автомобілі згоріли повністю, в автомобілі Opel Insignia частково пошкоджені задній бампер, задня ліва фара, ліве дзеркало заднього огляду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення