У Києві зґвалтували жінку на очах у дитини: що відомо

 Народна правда

У столиці поліцейські затримали зловмисника, який, погрожуючи ножем, напав у парку на жінку і зґвалтував її.

За даними поліцейських, потерпіла — 38-річна жителька Дніпровського району. Разом із друзями та 14-річною донькою вона поверталася додому через парк на вулиці Андрія Малишка. Раптом вони почули жіночий крик і побачили, як невідомий тягне за волосся дівчину. Свідки відразу зателефонували до поліції та почали кричати, аби зловмисник відпустив її.

Чоловік переключив свою увагу на компанію, а дівчині вдалося втекти. Тоді фігурант дістав ніж і, погрожуючи потерпілій, відвів її вбік і зґвалтував. Після чого з місця події втік.

Співробітники полку поліції особливого призначення №1, які прибули на місце злочину, за прикметами знайшли та затримали чоловіка, якого в подальшому постраждала та свідки впізнали. Як встановили правоохоронці, зловмисник — 30-річний киянин. Наразі він затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує від трьох до п’яти років ув’язнення. Призначено проведення необхідних експертиз, вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення