У Києві жінка обпоїла чоловіка і обікрала, він помер (відео)

Столичні оперативники затримали жінку, яка обпоїла киянина та відібрала у нього цінні речі. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"До столичної поліції від 45-річного місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Олекси Тихого він виявив мертвим брата. З помешкання зникли мобільний телефон, куртка, банківські картки та гроші померлого", - йдеться у повідомленні.

Виявилось, що напередодні чоловік розпивав вдома алкогольні напої разом із невідомою жінкою.

Правоохоронці менші ніж за добу встановили особу жінки та затримали її у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясовано, що вона познайомилась із потерпілим на вулиці та запропонувала йому випити.

"Попередньо ми встановили, що під час застілля 39-річна киянка підлила в напій потерпілого медичний препарат, від якого чоловік втратив свідомість та згодом помер. Скориставшись безпорадним станом власника оселі, зловмисниця привласнила собі його речі та втекла", - розповів начальник кримінальної поліції Ігор Леус.

Слідчий Солом’янського управління поліції за погодженням із окружною прокуратурою повідомив правопорушниці про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України - розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із застосуванням до особи без її згоди отруйних чи сильнодіючих речовин з метою заволодіння чужим майном. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне фігурантці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення