У Києві жінка отруїла алкоголем свою 9-місячну доньку

 Канал 112

У Києві затримали жінку, яка отруїла алкоголем свою 9-місячну доньку. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції у м. Києві.

В кінці травня 2016 р. в одній з квартир Деснянського району виявили мертвою 9-місячну дівчинку. За попередньою інформацією лікарів, вона могла померти внаслідок синдрому раптової дитячої смерті, однак правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

"Мати пояснила, що її 9-місячна дівчинка останні два дні погано почувалася, у неї була підвищена температура і розлад травлення, але до лікарів жінка не зверталася. Чому вона так недбало ставилася до здоров'я малюка, пояснити не змогла", - розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

При виїзді на місце правоохоронців насторожили умови проживання сім'ї: в квартирі був безлад і багато сміття. За словами сусідів, матір дитини неодноразово бачили напідпитку. Крім цього, у 43-річної жінки є ще двоє дітей - 3-річний хлопчик (зараз перебуває у дитячій лікарні) та 11-річна дівчинка (поміщена в дитбудинок ще раніше).

"У ході слідства було проведено експертизи, в результаті яких з'ясувалося, що смерть дитини настала внаслідок отруєння етиловим спиртом. В результаті проведених слідчих дій з'ясувалося, що немовля напоїла спиртом рідна мати", – повідомляють в поліції.

Матір дитини затримали і оголосили їй про підозру у вбивстві дочки. Зараз жінку заарештовано, два місяці вона проведе під вартою. Горе-матері загрожує до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

Раніше в Києві 20-річна Владислава Трохимчук кинула дітей на 9 днів у квартирі: однорічний хлопчик помер, за життя дівчинки боролися лікарі, зараз вона пішла на поправку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення