У Києві жінка побила і пограбувала 80-річну сусідку

 СЕГОДНЯ

У Києві жінка заради 300 гривень побила 80-річну бабусю. Про це повідомили у відділі комунікації поліції столиці.

До чергової частини Святошинського управління столичної поліції зателефонували мешканці будинку на вулиці Зодчих і повідомили, що їх стареньку сусідку побили.

Правоохоронцям, які приїхали на виклик, кияни розповіли: бабуся не виходить з квартири і, коли з нею трапилася неприємність, жінка стукала в стіну, поки сусіди не відреагували і не зайшли до неї.

Слідчо-оперативна група опитала 80-річну потерпілу, місцевих жителів і співробітника соціальної служби, який навідується до пенсіонерки.

Поліцейські встановили: коли у пенсіонерки вдома знаходилася соціальна працівниця, до неї зайшла одна з сусідок – 35-річна жінка, яка періодично вживає алкогольні напої. Державна помічниця пішла, а гостя зажадала у бабусі гроші. Жінка відмовила, за що отримала кілька ударів кулаком. Після побиття пенсіонерки зловмисниця забрала з гаманця всі гроші – менше 300 гривень – і пішла. На щастя, потерпіла отримала неважкі травми.

Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, а потім почали кримінальне провадження.

Оперативники карного розшуку знайшли киянку і доставили її в управління поліції. Відібрані гроші вилучили та повернули потерпілій.

Жінка раніше притягувалася до відповідальності за кримінальні злочини, але в тюрму не потрапляла, оскільки отримувала покарання у вигляді штрафу. Зараз суд обрав їй запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За вчинене зловмисниці загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення