У Києві жінка покремсала ножем на 15 років молодшого співмешканця (фото)

На столичній Троєщині жінка під час з’ясування стосунків вдарила чоловіка ножем у груди та спину. Про випадок повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Милославській поранено чоловіка. Прибувши на за вказаною адресою, правоохоронці виявили 21-річного потерпілого з ножовими пораненнями. У ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що чоловік напідпитку прийшов до співмешканки та вони почали з’ясовувати стосунки. Згодом між ними виник конфлікт, внаслідок якого жінка двічі вдарила ножем киянина у спину та груди", - йдеться у повідомленні.

Слідчі затримали 36-річну мешканку Троєщини у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події криміналісти вилучили ймовірне знаряддя злочину – ніж зі слідами бурого кольору.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження. За погодження Деснянської окружної прокуратури фігурантці повідомлено про підозру. Їй загрожує до восьми років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення