У Києві жінка порізала двох суперниць

 УНН

Поліція затримала киянку, яка через ревнощі нанесла ножові поранення двом жінкам. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

Подія трапилась у Деснянському районі Києва. До поліції надійшло повідомлення, що у під'їзді багатоповерхівки по проспекті Маяковського лежить дівчина в крові. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила 38-річну жінку з ножовими пораненнями живота та лівої руки.

Оперативники неподалік від місця скоєння злочину затримали 43-річну киянку, яка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності. Встановлена, що жінка побачила в ліжку незнайомих жінок у стані алкогольного сп'яніння, приревнувала чоловіка і попросила гостей піти з дому. Коли ж вони відмовилися, киянка схопила зі столу ніж та нанесла одній жінці удар у груди та руку, а іншій - в обличчя. Після нападу ревнивиця залишила скривавлений ніж на ліжку і втекла.

Правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисницю затримали на підставі ст.208 КПК України. Фігурантці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення