У Києві жінка вдарила співмешканця ножем у шию під час сварки

Під час сімейної сварки киянка схопила зі столу ніж та вдарила ним у шию чоловіка. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП у місті Києві.

Інцидент стався у будинку на проспекті Маяковського у Деснянському районі столиці. Під час розпиття спиртних напоїв між подружжям розпочалася сварка. Раптом жінка схопила зі столу ніж і декілька разів ударила ним опонента. На адресу виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала подію.

Зі слів виконувача обов’язків начальника відділу поліції № 2 Деснянського управління поліції Олега Нетченка, 34-річного потерпілого госпіталізували до відділення реанімації, а поліцейські на місці затримали 39-річну киянку за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень:

"Ймовірне знаряддя злочину – ніж, вилучили та разом із іншими речовими доказами направили на експертизу. Фігурантці повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною першою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі", - повідомив поліцейський.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення