У Києві жінка викинулася з вікна після сварки з коханим

 СЕГОДНЯ

У Києві вчора в одному з будинків на вулиці Зої Гайдай сталася страшна трагедія. Жінка, 1986 року народження, викинулася з вікна 10 поверху.

Як розповіли нам в поліції Києва, киянка вчинила самогубство на очах у матері і малолітньої донечки загиблої. "За словами родичів, жінка була розлучена і в той вечір до неї прийшов у гості чоловік, з яким вона зустрічалася. У якийсь момент між ними сталася сварка. Чоловік вийшов покурити, а коли мати загиблої та її дочка зайшли в кімнату, то побачили на підвіконні свою родичку. У цей момент вона стрибнула з вікна. На місце приїхала швидка, жінка отримала важкі травми. Але, на жаль, вона померла по дорозі до лікарні", – повідомили нам в поліції.

Тепер проводять розслідування і з'ясовують причину загибелі жінки, відкрито кримінальне провадження за статтею 115, з позначкою самогубство. Тіло відправлено на експертизу.

Нагадаємо, раніше в Києві на проспекті Перемоги, 27, з шостого поверху випав чоловік.

Хоча лікарі приїхали досить швидко, врятувати чоловіка не вдалося. За попередньою інформацією, це було самогубство. Відомо, що чоловікові було 50 років, він проживав один. Раніше у нього вже була спроба самогубства.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення